Schoonheidsspecialiste Bathmen

Schoonheidsspecialiste Bathmen

Schoonheidsspecialiste Bathmen. Wilt u uzelf, een vriendin of een collega in de watten leggen met een weldadige massagebehandeling of wilt u afrekenen met oneffenheden, zoals couperose, acne, cellulitis of andere vervelende klachten? Breng dan eens een bezoek aan Elze-Maria, nabij Bathmen.  Bij Elze-Marie in Deventer, een schoonheidsspecialiste dichtbij Bathmen, geef ik u de persoonlijke aandacht die u verdient. Mijn instituut voor huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, zoals massages en harsen. Voor minerale make-up van Mineralogie kunt u hier ook terecht, leuk voor een feest of voor uw dagelijkse make-up.

Jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste Bathmen

Uiteenlopende huidproblemen zoals acne, rimpels, pigmentvlekjes, bindweefselbultjes; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, maar hoe komt u er weer vanaf? Bij Elze-Marie krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient en bent u gegarandeerd van een huidverbeterend resultaat. Mijn instituut voor huidverbetering voor Deventer en omstreken laat u weer stralen, van binnen én van buiten.

Schoonheidsspecialiste met aandacht en advies op maat

Interesse om voordelig kennis te maken met mijn schoonheidssalon? Dan heb ik een speciale aanbieding voor u waarmee u €10,- korting krijgt op een complete gezichtsbehandeling. Deze bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heb ik nog meer verrassende voordelen als u bij mij klant wordt:

  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat
  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties

Geïnteresseerd in een behandeling?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij Elze-Marie? Dat kan! Hiervoor kunt u ons afspraakformulier invullen. Tevens ben ik direct te bereiken op het telefoonnummer: 0570 – 517197, ook voor wanneer u op zoek bent naar meer informatie. Ik ontvang u graag als schoonheidsspecialiste Bathmen!