Excellage 50 + behandeling

Excellage 50+ behandeling

Excellage is een huidverbeterende behandeling voor de rijpe huid met producten die hoge concentraties aan werkzame stoffen bevatten en een boost geven aan uw huid. Geniet van de facelift massage vanuit de Shiatsu die u volledig laten ontspannen. De verwentijd bij deze behandeling is 90 minuten.

De excellage behandeling biedt de huid:

 

 

  • Extreem comfort
  • Intensieve voeding
  • Vollere huid
  • Bescherming tegen oxidatieve stress
  • DNA bescherming
  • Verbeterde huidstructuur
  • Stralende teint

 

Deze behandeling is een complete luxe gezichtsbehandeling voor de rijpe huid. Wanneer uw huid niet in een goede conditie is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze huid is gebaat bij een extra intensieve behandeling. Door de hoge concentratie werkstoffen in de producten zal de huidconditie snel zal verbeteren.

Voor de bijpassende producten klik hier.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

 

Afspraak maken voor de Excellage behandeling?

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

Bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Door middel van diepe intensieve massagegrepen in het bindweefsel, worden de doorbloeding en de stofwisseling van de huid geactiveerd. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert wordt de huid steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als heerlijk ervaren.