Oxy peeling

oxy-peelingOxy peeling 

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een “nieuwe huid”, de behandeling zorgt voor direct en duurzaam resultaat. De Oxy peeling is ideaal voor het bestrijden van rimpels, grijze/vale teint, pigmentvlekken en een verstikte huid. Het is een alternatief voor een dermatologische peeling. De combinatie van een peeling en zuurstoftherapie zorgt voor stimulering van de celvernieuwing van de huid, een betere afvoer van afvalstoffen en opname van voeding en zuurstof. Het ontgift de huid.

Deze behandeling wordt vaak als kuur gedaan, rimpels verminderen en uw huid voelt steviger aan.

 

 

 

 

Rimpels behandelenDe behandeling.

De Oxy peeling bestaat uit vijf of zes fasen:

1. Oppervlakte reiniging, dieptereiniging en peeling.

2. Glycolzuur Peeling – om dode huidcellen van de hoornlaag los te weken.

3. Masker waarna Zuurstoftherapie – om de cellen van zuurstof te voorzien, waar uw huid absoluut van gaat stralen

4. Hoofdhuid-oormassage ter ontspanning.

5. Bindweefselmassage ter versteviging van uw gezicht en hals.*

6. Afsluitende verzorging.

*Upgrade deze behandeling met een bindweefselmassage gezicht hals en decollete voor € 22,- i.p.v. €36,00 ter versteviging van uw gezicht en hals.

Voor meer informatie over bijpassende producten klik hier.

 

 

De behandeling bestaat uit:

Oxy peeling

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

oxy peeling

Peeling masker Zuurstoftherapie

oxy peeling

Hoofdhuid-oor massage, ter afsluiting de crème aanbrengen en verlaat u de salon met een mooie verzorgde huid.

Afspraak maken voor de Oxy peeling behandeling?


Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten van Institut Esthederm. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk