Oogcontour behandeling

Oogcontour behandeling

Oogcontour behandeling is een uitgebreide behandeling met lymfedrainage en bindweefselmassage, speciaal voor het verminderen van de lijntjes en zwellingen rondom de ogen. Het extra rubbermasker zorgt ervoor dat werkstoffen diep de huid indringen waardoor deze weer voller en gladder wordt.

De oogcontour behandeling bestaat uit:

Reiniging gezicht en een peeling van het oogcontour.

Lymfedrainage/ massage oogcontour

Aanbrengen van de eyepads, daarna het masker.

Het werkt kalmerend en door de drainerende massage van het oogcontour voer ik overtollige vocht af. In combinatie met de eyepads, oog kompressen en het masker haalt het het vermoeide gevoel weg en zorgt het voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

Lymfedrainage is een zachte massage om overtollig vocht in het gelaat en halsgebied af te voeren. Lymfedrainage helpt perfect tegen wallen bij de ogen, helpt de huid te ontgiften het verhoogt de immuniteit, verlaagd stress, en is perfect als voor- en nabehandeling bij een cosmetische ingreep of facelift, waardoor de huid sneller en eerder herstelt.

De Oogcontour behandeling bestaat uit:

Reiniging en milde peeling van het oogcontour.

Lymfedrainage oogcontour

Aanbrengen van de eyepads, oogcompressen en vervolgens het masker.

Tijdens het masker kunt u genieten van een drukpuntmassage.

Tot slot een crème.

Voor meer informatie over oogproducten klik hier.

 

 

Afspraak maken voor een oogcontour behandeling?

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten van Institut Esthederm. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!