Acne behandeling

Acne

Acne 

Acne behandeling

Elze-Marie is gecertificeerd en geregistreerd acne specialist zodat jij je behandelingen vergoed kan krijgen door je zorgverzekeraar. De producten die gebruikt worden tijdens de behandeling bevatten hoge concentraties werkzame stoffen  In samenwerking met efficiënt thuisgebruik kun je hele goede resultaten verwachten.

De behandeling start met een uitgebreide intake waarna we gaan starten met de behandeling. Je krijgt een behandelplan, voedingsadvies en productadvies mee naar huis. De combinatie van deze zorgen ervoor dat binnenkort jouw huidprobleem is verdwenen!

Een complete behandeling bestaat uit:

 

 

 

acne Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

acne Deventer

Huidanalyse, onzuiverheden verwijderen

 

Acne Deventer

Anti bacteriële werkstoffen aanbrengen en een masker

acne Elze-marie instituut voor huidverbetering Deventer

Tijdens het masker een drukpuntmassage en ter afsluiting de verzorging.

Hoe krijg je acne?
Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklier. Vaak begint acne in de puberteit. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer talg. Doordat de bovenste huidlaag verdikt is kan het talg zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters genoemd. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich vermenigvuldigen. Door de opgehoopte talg scheurt de talgklier open. Hierdoor ontstaan puistjes. Voor meer informatie over acne klik hier.

 

Heb je grove poriën die je wilt verfijnen klik hier.

 

Behandelen


Je bent welkom voor een gratis advies en uitleg hoe de crème en andere producten werken. Na het intakegesprek gaan we dan starten we met de behandeling. Je krijgt een behandelplan, voedingsadvies en productadvies mee naar huis! Als je deze opvolgt ben jij ook binnenkort van jou probleem af.

Voor meer informatie over de producten klik hier.

Acne make-up

Bij een acnehuid is de Loose foundation heel goed aan te bevelen: je egaliseert, haalt roodheden weg maar verzorgt de huid ook door de ontstekingsremmende, helende en verzachtende eigenschappen van de mineralen. Dit geldt ook na een intensieve peeling, gebruik van de Dermaroller of een fruitzuurbehandeling.
Wanneer je een minerale foundation gebruikt kun je het beste ook een minerale blush aanschaffen omdat mineralen zich versmelten met de huid en een minerale blush dat resultaat versterkt (is daarnaast ook waterafstotend, dus blijft goed zitten). Een synthetische blush komt er namelijk weer op te liggen en kan je huid weer afsluiten weer afsluiten.

 

Afspraak maken voor een acne behandeling?

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

De Pure System lijn van Institut Esthederm heeft gezichtcrèmes voor de onzuivere huid en voor een acne huid. De reinigende producten van Institut Esthederm houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijdert. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora. De producten voor de acne huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg verdunt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en hebben een antibacteriële werking.

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.