Cellulitis behandeling

Cellulitis behandeling

Heeft u last van Cellulitis (putjes) op de bovenbenen of op de heupen dan is een bindweefselmassage, speciaal gericht op cellulitis, dé oplossing. Door deze intensieve massage wordt de doorbloeding van de huid en het bindweefsel gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. In kuurvorm geeft de massage het beste effect. U krijgt weer een stevigere huid met een gladde uitstraling. Gemiddeld zijn er zes tot acht cellulitis behandelingen nodig.

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, heft blokkades op en het verstevigd het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor verbeterd de huidconditie.

Voor meer informatie over cellulitis producten klik hier.

Behandelplan

Afhankelijk van de huidconditie maak ik voor elke klant een persoonlijk behandelplan!

Deze massage helpt op een natuurlijke manier tegen cellulitis. Het houdt in dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, en de huidconditie intensief worden verbeterd. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) voor een duidelijk zichtbare huidverbetering.

Het resultaat:

-Verbetering van de huidconditie
-Verbeterde huiddoorbloeding
-Onderhuidse verklevingen worden los gemaakt
-Verbetering van de opname van werkstoffen
-Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
-Bevordering van de celdeling
-Verbetering van de huidstructuren en huidskleur
-Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
-Verbetering van de huidweerstand

Bindweefselmassage is heel effectief voor:

– Cellulitis
– Rimpels en plooien
– Droge huid
– Alle doorbloeding problemen zoals Couperose en Rosacea
– Acne
– Als ondersteuning bij het afslanken

Lekker in je vel door bindweefselmassage

 

Cellulitis Elze-Marie instituut voor huidverbetering Deventer

Cellulitis behandeling

We starten de cellulitis behandeling altijd op de rug waardoor er een goede doorbloeding gecreëerd wordt die op uw hele lichaam doorwerkt. Hierdoor komt u letterlijk beter in uw vel te zitten en hebben we een beter plaatselijk effect. De aanmaak van collageen en elastine vezels worden gestimuleerd, wat zorgt voor verjonging van de huidstructuur. Door de massage wordt de doorbloeding van de huid geactiveerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en u krijgt een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof. Uw huid wordt steviger, krijgt meer veerkracht en een gladdere uitstraling door de bindweefselmassage.

 

 

 

 

Bellabaci BodycupsAls aanvulling kunt u  thuis de Bellabaci cups gaan gebruiken, voor een nog sneller resultaat. Wilt u de Cups bestellen klik hier.

De Bellabaci body cups: is een set van 2 cups, 1 harde en 1 zachte cup, voor een heerlijke lichaamsmassage, een prima hulpmiddel bij de bestrijding van cellulitis. Elke dag de probleem plaatsen masseren, en na enkele dagen resultaat. de cups zijn verpakt in een handig hersluitbaar doosje met instructies en een kleine Nederlandse handleiding.Voorzichtig maakt u zigzag- of cirkel vormige bewegingen, 8-10 minuten lang. Eindig de massage altijd naar boven toe. Doe dit elke dag voor het beste resultaat.

 

 

 

Afspraak maken voor een Cellulitis behandeling?

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *