Grove poriën verfijnen

grove poriën verfijnen, elze-marie.nl

Grove Porien

Grove poriën verfijnen

Grove poriën verfijnen. Talg en make-up resten rekken de poriën als het ware op, waardoor ze zichtbaar blijven. Op jonge leeftijd komen grove poriën vaak voor, het heeft dan echt met je huidtype te maken meestal bij een vette huid. Door een verhoogde talgproductie staan de poriën meer open. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Hierdoor vermindert ook de stevigheid van de poriewandjes. Er zijn een aantal behandelingen waarmee je grove poriën kunt verfijnen zoals de Oxy peeling en Dermaroller.

 

 

Oxy peeliGrove porien Elze-Marie instituut voor huidverbetering Deventerng: Deze behandeling zorgt als het ware voor een nieuwe huid door middel van een sterke peeling. Voor meer informatie over deze behandeling klik hier.

Voor producten om poriën te verfijnen klik hier. en hier

Grove poriën verfijnen

Dermaroller: De Dermaroller maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid ideaal om ook grove porien verfijnen, hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuwe collageen en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve werkstoffen (peptiden) tot 200 keer dieper in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit zorgt voor een gladde, jonge en gezonde huid.

Dermaroller  bezit een CE- en FDA-certificatie voor medisch materiaal en het ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

Voor meer informatie via de officiële site klik hier.

Intensive AHA Peel Serum ConcentréAHA Peel Serum Concentré 12%

 

 

 

 

 

Intensive AHA Peel Serum DouxAha Peel Serum Doux 5,4%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken om grove poriën te behandelen?


Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van gepatenteerd celwater. Dit celwater, zoals in oxy peeling om Grove porien verfijnen ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten van Institut Esthederm. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen met grove porien verfijnen!

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk