Over Elze-Marie

Elze-Marie schoonheidssalon huidverbetering

Service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning staan hoog in het vaandel bij Elze-Marie instituut voor huidverbetering in Deventer. Werken aan huidverbetering is mijn doel, dat kan samen met u.

Mijn vak, mijn passie

Als ANBOS gediplomeerd en geregistreerde schoonheidsspecialiste heb ik al meer dan veertien jaar ervaring op het gebied van huidverzorging. Ik houd het nieuws in mijn vakgebied bij door regelmatig naar bijscholingen en bijeenkomsten van de ANBOS te gaan. Tijdens de schoonheidsbehandelingen werk ik met de producten van Institut Esthederm en Dermaroller , die voornamelijk uit huideigen stoffen bestaan. Ook werk ik met de make-up van Mineralogie die voor 100% uit mineralen bestaat, helemaal natuurlijk en inzetbaar na elke behandeling. Mijn schoonheidssalon is er voor hem en haar. Als schoonheidsspecialiste heb ik specialisaties op het gebied van acne en bindweefselmassage (een perfecte huidverbeterende massage tegen cellulitis en voor de versteviging van uw huid zowel het lichaam als uw gezicht) en Oosterse massage shiatsu, waarvoor ik elke drie jaar op bijscholing ga bij de Anbos, lymfedrainage, dermaroller en de T-away voor het behandelen van veel huidproblemen zoals steelwratjes, couperose, pigmentvlekken en bloedblaasjes. Er zijn diverse kuurbehandelingen ter versteviging van uw huid met resultaat. Zo help ik u uw huid nu en in de toekomst mooi en stralend te houden!

High Tech cosmeceuticals die uw huid heropvoeden

Alleen door huidverzorging worden disfuncties van de huid niet opgelost. Het is belangrijk de huidcellen in staat te stellen zelf de disfunctie op te heffen. Dit uitgangspunt geldt als basis voor alle producten van Institut Esthederm: De formules helpen de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen met interne en externe omstandigheden. Doeltreffend met als resultaat een jonge, mooie en gezonde huid.

  • High Tech cosmeceutical
  • Producten die de huid opnieuw opvoeden
  • Gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek
  • Doeltreffende producten
  • Luxueuze uitstraling van de producten

Gezichtsbehandelingen

De instituutbehandelingen van Esthederm hullen u in zalige texturen, delicate geuren en massagetechnieken, die u compleet doen ontspannen.

De keuze bestaat uit een uitgebreide Expert-behandeling, compleet aangepast aan de behoefte van de huid of een specifieke behandeling.

Hoe meer u uzelf verwent en verzorgt, hoe efficiënter de behandelingen zijn. In alle gevallen wordt gewerkt met hoog technologische producten die uitstekende resultaten garanderen.

Persoonlijk huidadvies

Wanneer u voor het eerst komt bespreken we, onder het genot van een kopje thee, uw wensen en mogelijkheden, waarna ik een persoonlijk behandelplan maak en u een huidadvies geef, de garantie voor een mooi resultaat!

Make-up advies

Wilt u ook weten welke make-up kleuren u mooi zullen staan, dan bent u hartelijk welkom voor een make-up advies of workshop. Plan ook een gezellige make-up workshop met je vriendinnen of collega’s.

Elze-Marie Schoonheidssalonschoonheidssalon-elze-marie.jpg

Alex Roosdorpstraat 16
7425 SV Deventer
Tel: 0570-517197

Contactformulier

Neem contact op met Schoonheidssalon Elze-Marie via onderstaand formulier.


Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk