Couperose verwijderen

couperose verwijderen, elze-marie.nl,

couperose voor

couperose na

couperose na

Couperose verwijderen

Couperose verwijderen gaat met de T-Away in een mum van tijd. Rode adertjes of spinnetjes en bloedblaasjes in het gezicht, hals en decolleté ontsieren uw huid. Daar is nu een mooie oplossing voor met de T-Away waarmee u in enkele seconden af bent van uw huidprobleem. Het zijn kleine uitgezette bloedvaatjes. Het kan ontstaan door stress maar ook onder invloed van bijvoorbeeld warme dranken, voedsel, bepaalde kruiden en alcohol.

Deze couperose behandeling is nagenoeg pijnloos met een verbluffend en direct resultaat! Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie. Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden.

T-away is er voor een succesvolle verwijdering van o.a.

– Couperose (kleine rode adertjes)

– Steelwratjes

– Pigmentvlekken

– Ouderdomsvlekken

– Bloedblaasjes

– Spinnetjes

 

 

 

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er namelijk vanzelf af. Het is belangrijk dat u de eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon met een sunblock. Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste drie dagen. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

Voor de behandeling neem ik een korte intake met u door waarna een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.

Actie: eerste behandeling gratis

U kunt gratis één steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we gaan behandelen. U betaalt voor een behandeling 25 euro per 5 minuten.

Voor meer informatie over producten voor de gevoelige huid klik hier.

 

 

 

Afspraak maken om couperose te verwijderen?

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *

 

 

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk