logo logo

Schoonheidssalon Deventer persoonlijk advies

Schoonheidssalon Deventer de plaats waar u door Elze-Marie persoonlijk wordt behandeld. Zit u lekker in uw vel, maar is dat niet te zien aan uw uiterlijk? Wordt u er juist onzeker van of wilt u gewoonweg af van oneffenheden, zoals cellulitis, gezwollen oogleden, bloedblaasjes of andere vervelende klachten? Bij Elze-Maria, een schoonheidssalon in Deventer geven wij de persoonlijke aandacht die u verdient. Ons instituut voor huidverbetering laat u weer stralen, van binnen én van buiten.

Schoonheidssalon in de buurt van Deventer met breed assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, massages en ontharen. Heeft u pigmentvlekken, rode adertjes, bloedblaasjes of steelwratjes of oogt u vermoeid door de rimpels in uw gezicht en wilt u daarvan af? Wij hebben verschillende behandelingen om dat op te lossen. Bekijk onze website voor de mogelijkheden van onze schoonheidssalon nabij Deventer.

Voordeling kennismaken met onze schoonheidssalon in Deventer

Wilt u voordelig kennismaken met onze schoonheidssalon? Dan hebben wij een speciale aanbieding voor u waarmee u €10,00 korting krijgt op een complete gezichtsbehandeling, die bestaat uit het reinigen van de huid, modeleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Wij hebben daarnaast nog meer verrassende voordelen als u bij ons klant wordt:

  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u wel oren naar een kennismakingsbehandeling of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u in de watten leggen en maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zijn tevens te bereiken door een e-mail te sturen naar info@elze-marie.nl of telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0570-517197.

Vrijblijvend contactStel uw vraag

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk