Nieuws

jan 24th

Win een reis naar New York

Posted by with No Comments

Win een reis naar New YorkWin een reis naar New York

Win jij die fantastische reis naar New York?

Zo maak je kans

Koop in de salon je Institut Esthederm crème of sérum, minumum aankoopbedrag €65, en maak kans op die reis naar New York twv €3000!

De aktie is geldig tot 31-03-2017.  De winnaar wordt bekend gemaakt op 17-04-2017 Let op niet bij uw webshop aankopen

Institut Esthederm

Institut Esthederm is een technologisch merk waarvan de complexe formules worden beschermd door meer dan 80 patenten. Het sterke punt zijn de huideigen stoffen die de huid zélf aanzetten tot verbetering en het opheffen van de disfunctie waardoor vanzelf een gezonde en daarmee mooie huid ontstaat.

Men kiest voor Institut Esthederm omdat het merk de verwachtingen steeds overtreft. Daarnaast hebben de producten een mooie, trendy en luxueuze uitstraling.

  • High Tech cosmeceutical
  • Producten die de huid opnieuw opvoeden
  • Gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek
  • Doeltreffende producten
  • Luxueuze uitstraling van de producten

Institut Esthederm, elze-marie.nl

Gezichtsbehandelingen

De instituutbehandelingen van Esthederm hullen u in zalige texturen, heerlijke geuren en massagetechnieken, die u compleet doen ontspannen. De keuze bestaat uit een uitgebreide Expert-behandeling, compleet aangepast aan de behoefte van de huid of een specifieke instituut behandeling. Hoe meer u uzelf verwent en verzorgt, hoe efficiënter de behandelingen zijn. In alle gevallen wordt gewerkt met hoog technologische producten die uitstekende resultaten garanderen.

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Institut Esthederm, elze-marie.nl

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten van Institut Esthederm. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

 

 

 

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl

Reinigingsproducten 

De reinigende producten van Institut Esthederm houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijderd. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora. De producten voor de acne huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg vloeibaarder wordt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en ze hebben een antibacteriële werking.

 

Institut Esthederm, elze-marie.nl

Hydra System Institut Esthederm

De hydraterende producten geven uw huid weer comfort doordat het vocht in de huid wordt vastgehouden en laten fijne lijntjes verdwijnen.

 

 

 

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl

Pure System 

De Pure System lijn van Institut Esthederm heeft producten voor de onzuivere huid en voor de acne huid. De producten houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijdert. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen denatuurlijke huid flora.

De producten voor de onzuivere huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg vloeibaarder wordt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en ze hebben een antibacteriële werking.

 

 

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl

Sensi System

De kalmerende producten

De kalmerende producten van Institut Esthederm doorbreken de vicieuze cirkel van de gevoelige huid. De gevoeligheid en ontstekingsreacties worden verlaagd. De huid wordt beschermd en voortijdige huidveroudering wordt voorkomen. De producten zijn ongeparfumeerd.

Nutri System 

De voedende producten voorzien de huid van mineralen, vitaminen en omega-vetzuren met als resultaat een optimaal beschermde huid die comfortabel aanvoelt en stralend uitziet.

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl

Repair System

De herstellende producten herstellen structuurveranderingen die door interne of externe factoren zijn veroorzaakt. De producten activeren de aanmaak van collageen en elastine en bevorderen de celvernieuwing. De huid wordt in de diepte hersteld, waardoor rimpels verminderen.

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl, De Anti-aging producten bestrijden de verouderingssymptomen van de huid. De huidcellen worden gestimuleerd en getraind, om zo zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid te behouden.

 

 

 

 

Institut Esthederm product informatie, elze-marie.nl

De White System producten heeft alle producten voor uw gezicht en handen voor de behandeling van pigmentvlekken.

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk