Nieuws

apr 19th

Moederdag

Posted by with No Comments

MoederdagMoederdag

Moederdag: Een dag waarop alle moeders worden verwend. Stiekem zijn we er allemaal dol op! En weet manlief of de kinderen niet wat ze kunnen geven? Dan is de cadeaubon van Elze-Marie dit jaar de perfecte oplossing. Koop een cadeaubon voor je moeder en krijg 50% korting op dezelfde behandeling voor jezelf.

Een origineel cadeau als jij je moeder eens lekker wilt verwennen, dan is de cadeaubon voor een gezichtsbehandeling, massage of beautyproduct een goed idee, u kunt zelf uw bedrag bepalen, maar ook een omschrijving van een bepaalde behandeling behoort tot de mogelijkheden. Nu kunt u iemand een cadeaubon cadeau geven via de webshop. De moederdag cadeaubon wordt natuurlijk feestelijk ingepakt en kostenloos verzonden met de code cadeau. Om de bon te bestelllen klik hier. Dat wordt een prachtige dag!

 

Wilt u voordelig kennismaken met mijn schoonheidssalon? Dan heb ik een speciale aanbieding voor u waarmee u €10,- korting krijgt op een complete gezichtsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als u klant wordt bij mij:

  • Een klantkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties;
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat;
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling;
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.

Voor meer informatie over de producten klik hier .

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

 

 

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk