Nieuws

feb 13th

LavieSage 2x Skin Base Poeder nu met Gratis Shaker

Posted by with No Comments

LavieSage 2x Skin Base Poeder met gratis ShakerLavieSage 2x Skin Base Poeder nu met Gratis Shaker

LavieSage 2x Skin Base Poeder versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel in conditie. Bij collageen stimulerende behandelingen zoals bindweefselmassage en de Dermaroller behandelingen wordt met behulp van de ingrediënten in Skin Base nieuw collageen gevormd.

Nu met gratis Shaker t.w.v. €19,95 Deze handige in RVS uitgevoerde shaker heeft een inhoud van 300 ml. en is ideaal voor het shaken van de poederproducten van LavieSage nutricosmetics. Uiteraard is de shaker ook geschikt voor allerlei andere dagelijkse toepassingen.  Om meteen gebruik maken van deze aanbieding? Klik hier.

De shaker van LavieSage is niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

Gebruik LavieSage 2x Skin Base Poeder: De inhoud goed oplossen in 200 ml of 250 ml water of sap. Gebruik een shaker voor een optimale bereiding.

Skin Base is vrij van: gist, gluten, lactose, maïs en soja.

Deze aanbieding 2x Skin Base Poeder nu met Gratis Shaker is geldig zolang de voorraad strekt.

Bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Door middel van diepe intensieve massagegrepen in het bindweefsel, worden de doorbloeding en de stofwisseling van de huid geactiveerd. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert wordt de huid steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als heerlijk ontspannend ervaren. De massage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Het houdt in dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd.

Meer informatie over Laviesage kunt u zien in onze webshop: allesvoorschoonheid.nl

Voor meer informatie over een van de dermaroller behandelingen klik hier.

Voor het maken van een afspraak voor de Bindweefselmassage of een van de  Dermaroller behandelingen klik hier.

 

Tagged with: , , ,

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk