Nieuws

sep 26th

Intensive Hyalorunic producten nu 25% korting

Posted by with No Comments

Intensive Hyalorunic producten nu 25% kortingIntensive Hyalorunic producten nu 25% korting

Intensive Hyaluronic Crème Shop online
Intensive Hyalorunic Crème. Een hoog geconcentreerde romige hydraterende 24uurs (dag en nacht) crème voor een direct voller en gehydrateerd gevoel

Ingrediënten

De crème bevat drie vormen van Hyaluronzuur. Dit is een huidmolecuul dat een rol speelt bij het vasthouden van het water in de verschillende huidlagen. De drie vormen van Hyaluronzuur kunnen doordringen tot de diepste huidlagen om de huid opnieuw op te vullen en van water te voorzien.

Gebruik

In de ochtend en avond op gezicht en hals aanbrengen, na het Intensive Serum Hyalorunic. Kan in een kuur van minimaal één maand gebruikt worden, gebruik de crème in combinatie met het serum een tot twee keer per jaar om de vochtbalans te herstellen, bijvoorbeeld in de herfst en in het voorjaar
Pluspunten

Ideaal voor de gedehydrateerde huid. Romige crème. Gebruik als intensieve verzorging op gelaat en hals.

Wilt u een behandeling voor een mooie gehydrateerde huid klik hier

Intensive Hyalorunic producten nu 25% korting

 

Institut Esthederm Intensive Serum Hyalorunic Shop online
Een hoog geconcentreerd serum om uitdroging te voorkomen en verhelpen.

Intensive Sérum Hyaluronic zorgt ervoor dat de uitgedroogde huid weer soepel en zacht zal aanvoelen. Het serum zal de vochtbalans van je huid op een niveau van optimale hydratatie brengen die doordringt naar de diepste lagen van de opperhuid.

Resultaat

Voor een optimaal resultaat breng je ’s ochtends en/of ’s avonds het serum aan op gezicht en hals. Breng het serum aan vóór de crème. Is ook een goede basis voor make-up.
Gebruik

Het serum 2 maal per jaar als kuur om de vochtbalans van je huid te herstellen. Doe dit bijvoorbeeld in de herfst en in het voorjaar, zodat jouw huid een koude winter of warme zomer doorstaat. Telkens een kuur van 2 maanden.

Pluspunten

Directe en langdurige hydratatie van de huid. Voor een zachte en soepele huid. Herstelt de vochtbalans van de huid. De huid leeft weer op, wordt gladder en zichtbaar jonger.

Intensive Hyalorunic producten nu 25% korting

Institut Esthederm Intensive Mask Hyaluronic
Dit romig masker hydrateert de huid in de diepte en geeft de zeer gedehydrateerde huid direct comfort. De natuurlijke beschermlaag wordt hersteld.
Gebruik

Een keer per week aanbrengen in een dikke laag op de droge huid van gezicht en hals.15 à 20 minuten laten inwerken en daarna afspoelen. twee tot drie keer per week gebruiken als kuur.

Pluspunten

Voor de droge huid.

Tegen fijne lijntjes en een trekkerige houd.

Hydraterend.

 

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk