Institut Esthederm zonproducten

Institut Esthederm zonproductenInstitut Esthederm zonproducten 

Institut Esthederm zonproducten. Het research centrum van Institut Esthederm “CEREDAP”, onderzoekt al ruim 35 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid kan zichzelf beschermen tegen de zon door de aanmaak van melanine met de  Institut Esthederm zonproducten

Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-staling. Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt. Door de onderzoeken kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in de zon garanderen. Er wordt gewerkt met stoffen die de melanine productie activeren, met mineralen en organische filters, dus een actieve bescherming. Zo leert uw huid opnieuw en op een natuurlijke manier zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Institut Esthederm zonproducten zorgen ervoor dat u nooit meer gaat verbranden dankzij de bescherming van binnenuit en buitenaf. De zonnelijn van Esthederm bestaat uit zonproducten voor elk huidtype aangepast aan de bestemming en gevoeligheid van de huid. Gebruik de zonbescherming gezicht in de plaats van uw dagcrème, ze werken namelijk ook anti rimpel.

Institut Esthederm zonproducten

Adaptasun

Institut Esthederm zonproducten verbeteren de bruiningscapaciteit van de huid
Versnellen de aanmaak van melanine
Verhoogt de aanmaak van melanine
Verbetert de verdeling van het melanine Voor een snellere, intensievere en langdurige bruining.
Dosis aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.

PHOTO CELLULAR CARE

Laat u in alle veiligheid genieten van de zon gebaseerd op 2 unieke patenten
UV in Cellium
De eerste technologie van beheersing van het UV-licht, zodat de huid alleen het beste van de zon krijgt.
Externe bescherming
Bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.
Interne bescherming door bescherming van het DNA (tegen huidkanker), bescherming van de vezelstructuren tegen huidveroudering en vermindering van de celreactiviteit (tegen verbranding).
Bescherming aangepast aan de gevoeligheid van de huid.

 

 

Heeft u last van zonallergie? Zelfs dan kunt u met de Esthederm producten in alle veiligheid genieten van de zon, Gezien bij “Life is Beautiful” : Deze lijn tegen zonallergie bescherming zon lichaam en gezicht van Esthederm helpen tegen zonallergie, zie hier de uitleg over deze producten!

De zonproducten geven een dubbele bescherming tegen UV-straling, en laten uw huid sneller bruinen (zonder te verbranden). Met adaptasun waardoor u eerder een bruine kleur krijgt, en minerale reflectoren en organische filters.

Wilt u meer informatie en meer weten over de werking van deze zonproducten? klik hier.

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk