Voordelig kennismaken

Voordelig kennismaken

Voordelig kennismaken

Wilt u ook uw huidconditie verbeteren en voordelig naar de schoonheidssalon dan hebben we een speciale kennismakingsbehandeling waarmee u € 5,00 korting krijgt op de Molecular Care behandeling.

Dit is een complete gezichtsbehandeling waarbij ik start met een uitgebreid intake gesprek waardoor ik zoveel mogelijk informatie verzamel over hoe u zelf uw huid verzorgt en wat de verdere invloeden zijn. Hierna ga ik uw huid intensief reinigen gevolgd door een huidanalyse. Oneffenheden worden verwijderd, de wenkbrauwen  worden geëpileerd en in model gebracht waarna u kunt genieten van de speciale werkstoffen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat. Het huidadvies en het behandelplan krijgt u mee naar huis.

Dit is een huidverbeterende gezichtsbehandeling voor een vochtarme huid, droge huid, acne, couperose huid en rimpels. Met producten die hoge concentraties aan werkzame stoffen bevatten die een boost geven aan uw huid. In samenwerking met de producten voor thuis kunt u heel goede resultaten verwachten. De verwentijd bij de Molecular Care behandeling is 75 minuten.

Voordelig kennismaken

Een complete luxe behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Wanneer uw huid niet in een goede conditie is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze huid is gebaat bij een extra intensieve behandeling. Door de hoge concentratie werkstoffen in de Molecular Care producten zal de huidconditie snel zal verbeteren.

Als enige producent ter wereld maakt Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater (Eau Cellulaire) is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Voordelig kennismaken neem vrijblijvend contact op!

Gebruik hiervoor onderstaand formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam: *

E-mailadres: *

Onderwerp:

Bericht / Vraag: *