Nieuws

mrt 3rd

Basic Anti-Aging Kit LavieSage

Posted by with No Comments

Basic Anti-Aging Kit LavieSageBasic Anti-Aging Kit

De Basic Anti-Aging Kit van LavieSage is een formule tegen huidveroudering. Drie producten die speciaal zijn geselecteerd voor het intensief voeden, beschermen en langdurig verstevigen van de huid.

De Basic Anti-Aging Kit LavieSage is een basiscombinatie met hoog gedoseerde producten met actieve werkstoffen. Deze formules bieden een optimale bescherming, verzorging, verbetering en versteviging, waardoor de huid jarenlang haar jeugdige uitstraling kan behouden. Om het product zonder verzendkosten te bestellen klik hier.

De Basic Anti Aging Kit:

Is de oplossing voor het behoud van een jonge en gezonde huid

Voorkomt het ontstaan van onnodige fijne en diepe rimpels

Voedt de huid en verbetert de barrièrefunctie

Beschermt de huid tegen aging-invloeden

Ondersteunt de huidstructuur door aanmaak van nieuw bindweefsel.

Ondersteunt de elasticiteit van de huid

Ondersteunt de productie van nieuwe huidcellen.

De kit is ideaal ter ondersteuning van Bindweefselmassage of de CIT Dermaroller behandeling.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Door middel van diepe intensieve massagegrepen in het bindweefsel, worden de doorbloeding en de stofwisseling van de huid geactiveerd. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert wordt de huid steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als heerlijk ontspannend ervaren. De massage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Het houdt in dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd.

De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, heft blokkades op en het verstevigd het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de massage wordt de circulatie verbeterd en daardoor verbeterd de huidconditie.

Bindweefselmassage gezicht

Behandelplan

Bindweefselmassage kan ook bij een gezichtsbehandeling worden gedaan als kuur van gemiddeld 6 tot 8 behandelingen. Afhankelijk van de huidconditie maak ik voor elke klant een persoonlijk behandelplan!

Tagged with:

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk