NULL

Zonbescherming Institut Esthederm

Zonbescherming Institut Esthederm heeft zonneproducten voor de gevoelige huid, rijpe huid, zonallergie, en voor een huid met pigmentvlekken, aangepast aan uw bestemming. Heel handig is dat u deze zonneproducten kunt gebruiken in plaats van een dagcrème. De zonproducten voor het lichaam hydrateren en verzorgen de huid.
De zonproducten geven een dubbele bescherming tegen UV-straling, en laten uw huid sneller bruinen (zonder te  verbranden). Met adaptasun waardoor u eerder een bruine kleur krijgt, en minerale reflectoren en organische filters. Nu een mooi cadeau bij aankoop van uw zonneproducten!

Zonbescherming Institut Esthederm verbeteren de bruiningscapaciteit van de huid
Versnellen de aanmaak van melanine
Verhoogt de aanmaak van melanine
Verbetert de verdeling van het melanine voor een snellere, intensievere en langdurige bruining.
Dosis aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.

Laat u in alle veiligheid genieten van de zon gebaseerd op 2 unieke patenten
UV in Cellium
De eerste technologie van beheersing van het UV-licht, zodat de huid alleen het beste van de zon krijgt.
Externe bescherming
Bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.
Interne bescherming door bescherming van het DNA (tegen huidkanker), bescherming van de vezelstructuren tegen huidveroudering en vermindering van de celreactiviteit (tegen verbranding).

Bescherming aangepast aan de gevoeligheid van de huid.

Institut Esthederm zonproducten 

 

zonproducten institut esthederm, elze-marie.nlHet research centrum van Institut Esthederm “CEREDAP”, onderzoekt al ruim 35 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid kan zichzelf beschermen tegen de zon door de aanmaak van melanine met de  Institut Esthederm zonproducten

Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-staling. Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt. Door de onderzoeken kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in de zon garanderen. Er wordt gewerkt met stoffen die de melanine productie activeren, met mineralen en organische filters, dus een actieve bescherming. Zo leert uw huid opnieuw en op een natuurlijke manier zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Institut Esthederm zonproducten zorgen ervoor dat u nooit meer gaat verbranden dankzij de bescherming van binnenuit en buitenaf. De zonnelijn van Esthederm bestaat uit zonproducten voor elk huidtype aangepast aan de bestemming en gevoeligheid van de huid. Gebruik de zonbescherming gezicht in de plaats van uw dagcrème, ze werken namelijk ook anti rimpel.

Meer informatie

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk