Nieuws

sep 5th

LavieSage Skin Boost & Lift 2+1 GRATIS

Posted by with No Comments

LavieSage Skin Boost&LiftLavieSage Skin Boost & Lift 2+1 GRATIS

LavieSage Skin Boost & Lift is vergelijkbaar met een facelift; maar dan op een volledig veilige, 100% natuurlijke en duurzame basis.

Een geweldige anti-aging formule voor een volumerijke, zijdezachte en elastische huid met een jeugdige uitstraling.
Skin Boost&Lift is het allerbeste product voor huidverbetering van binnenuit en zorgt snel en langdurig voor een prachtig resultaat op alle huidlagen.
Wereldwijd wordt Skin Boost&Lift erkent als de beste Anti-aging formule voor verjonging en verbetering van de huid, dat ervaren consumenten en beautyprofessionals in de praktijk al 8 jaar. Shop Online

 

Als alleen het beste resultaat telt

Skin Boost & Lift activeert processen in het lichaam die huidvernieuwing en verbetering tot stand brengen. De collageen en elastine-peptiden zorgen voor stevigheid en extra elasticiteit van de huid, waardoor gezichts-en lichaamscontouren sterk verbeteren, fijne lijntjes en rimpels vervagen. De vochtbalans en het volume van de huid worden verbeterd door hyaluronzuur en chondroïtine, terwijl onnodig vochtverlies voorkomen wordt door de aanwezigheid van ceramides. Om de werkzaamheid van Skin Boost&Lift zo effectief en duurzaam mogelijk te maken zijn de actieve werkstoffen vrijwel allemaal hoog gedoseerd.

LavieSage Skin Boost & Lift 2+1 GRATIS

Verbetering en herstel

Het resultaat van Skin Boost&Lift is in de praktijk vergelijkbaar met een facelift; maar dan op een volledig veilige, 100% natuurlijke en duurzame basis.
Behalve de buitengewone anti-aging functie geeft Skin Boost&Lift de beste en onmisbare ondersteuning bij behandelingen waarbij snel herstel, meer volume en minimale littekenvorming van belang zijn zoals bij micro-needling. collageen inductie therapie, peelings, softlaser en andere specifieke huidbehandelingen.

LavieSage Skin Boost & Lift In het kort

100% natuurlijk facelift effect
Snelle verbetering van de huidstructuur door extra collageenopbouw
Zorgt voor stevigheid en verjonging van de huid
Vervaagt en vermindert fijne en diepe rimpels
Activeert opbouwprocessen van de huid
Verbetert het volume van de huid door actieve vochtbinding
Verbetert de elasticiteit van de huid
Geeft energie en herstelcapaciteit aan de huid.

Tagged with: ,

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk