Nieuws

okt 13th

Kado bij Intensive producten van Institut Esthederm

Posted by with No Comments

Kado bij Intensive producten Institut EsthedermKado bij Intensive productengamme_intensif

Intensive

De Intensive collectie omvat een unieke selectie van krachtige moleculen die gebruikt worden in de dermo-esthetiek voor de behandeling van huidveroudering of als aanvulling bij een esthetische procedure.

De Intensive producten:

  • Hebben een bewezen effectiviteit
  • Bevatten de maximale concentratie van actieve bestanddelen
  • Staan garant voor snelle en langdurige resultaten bij de eerste tekenen van huidveroudering en huidveranderingen
  • Kunnen gebruikt worden als een shock-kuur (2 maanden), alleen of in combinatie met een esthetische ingreep
  • Hebben een sensuele textuur

De krachtigste moleculen, juist gedoceerd, voor de hoogste efficiëntie. Ontvang nu een toilettasje met de miniaturen kado bij aankoop van de nieuwe intensive producten van Institut Esthederm:

Reiniginslotion Eau Micellair en de Spray Eau Cellulair.

 

Miniaturen in een toilettasje kado bij Intensive producten

 

1 Intensive Hyalorunic crème een Hyaluronzuur formule die van nature aanwezig is in de huid.

Een Hydraterende-opvullende verzorging. Hydrateerd vult rimpels op en corrigeerd ze. Kado bij aankoop Intensive crème.

2 AHA Peel de hydroxycarbonzuren komen uit suikers, fruit of melk

Deze krachtige actieve werkstoffen versnellen de celvernieuwing wat het effect geeft van een nieuwe huid na peeling.

3 Retinol Intensive Retinol Crème doet rimpels vervagen, Maakt oneffenheden als gevolg van blootstelling aan de zon glad. Kado bij aankoop Intensive crème.

Stimuleert celvernieuwing Resultaat: De opperhuid wordt gladder, de huidkorrel verfijnder, de huidskleur transparanter, Oneffenheden vervagen. de huid is zacht en zijdeachtig.

4 Spiruline Het blauwe goud voor uw huid boordevol vitaminen en mineralen en essentiële vetzuren. Een boost voor de cellen, de huid is weer soepel en straalt van gezondheid. Kado bij aankoop Intensive crème.

5 Vitamine C Krachtige Vitamine C wordt erkend voor haar oxydatie, vlekkenwerende, rimpelwerende en beschermende eigenschappen.

Kado bij aankoop Intensive crème.

6 Vitamine E2 Een krachtige anti oxydant die de cellen beschermt. Brengt rust bij een gevoelige huid en voorkomt schade door UV. Kado bij aankoop Intensive serum.

7 Propolis Een mengeling van harsachtige stoffen verzameld door bijen. Propolis bezit opmerkelijk zuiverende, antiseptische en verzachtende eigenschappen.

Institut Esthederm product informatie. Institut Esthederm is een technologisch merk waarvan de complexe formules worden beschermd door meer dan 80 patenten. Het sterke punt zijn de biomimetische ingrediënten (identiek aan de huideigen stoffen) die de huid zélf aanzetten tot verbetering en het opheffen van de disfunctie waardoor vanzelf een gezonde en daarmee mooie huid ontstaat.

Vrouwen kiezen voor Institut Esthederm omdat het merk hun verwachtingen steeds overtreft. Daarnaast hebben de producten een mooie, trendy en luxueuze uitstraling.

High Tech cosmeceuticals die uw huid heropvoeden

Alleen door huidverzorging worden disfuncties van de huid niet opgelost. Het is belangrijk de huidcellen in staat te stellen zelf de disfunctie op te heffen. Dit uitgangspunt geldt als basis voor alle producten van Institut Esthederm: De formules helpen de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen met interne en externe omstandigheden. Doeltreffend met als resultaat een jonge, mooie en gezonde huid.

  • High Tech cosmeceutical
  • Producten die de huid opnieuw opvoeden
  • Gebaseerd op meer dan 35 jaar onderzoek
  • Doeltreffende producten
  • Luxueuze uitstraling van de producten

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Institut Esthederm crèmes en serums voor de vochtarme huid, puistjes, droge huid, gevoelige en rijpe huid.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten van Institut Esthederm. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Institut Esthederm product informatie

Institut Esthederm product informatie

Reinigingsproducten 

De reinigende producten van Institut Esthederm houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijderd. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora. De producten voor de acne huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg vloeibaarder wordt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en ze hebben een antibacteriële werking.

 

Institut Esthederm product informatie

Hydra System Institut Esthederm

De hydraterende producten geven uw huid weer comfort doordat het vocht in de huid wordt vastgehouden en laten fijne lijntjes verdwijnen.

Voor meer informatie over deze producten en de werking klik hier.

 

 

Institut Esthederm product informatie

Pure System Institut Esthederm

De Pure System lijn van Institut Esthederm heeft producten voor de onzuivere huid en voor de acne huid. De producten houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijdert. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora.

De producten voor de onzuivere huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg vloeibaarder wordt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en ze hebben een antibacteriële werking. Voor meer informatie over de werking van deze producten klik hier.

Institut Esthederm product informatie

Institut Esthederm product informatie

Sensi System Institut Esthederm

De kalmerende producten

De kalmerende producten van Institut Esthederm doorbreken de vicieuze cirkel van de gevoelige huid. De gevoeligheid en ontstekingsreacties worden verlaagd. De huid wordt beschermd en voortijdige huidveroudering wordt voorkomen. De producten zijn ongeparfumeerd.

Voor meer informatie over deze lijn klik hier.

Nutri System Institut Esthederm

De voedende producten voorzien de huid van mineralen, vitaminen en omega-vetzuren met als resultaat een optimaal beschermde huid die comfortabel aanvoelt en stralend uitziet.

Institut Esthederm product informatie

Repair System

De herstellende producten van Institut Esthederm herstellen structuurveranderingen die door interne of externe factoren zijn veroorzaakt. De producten activeren de aanmaak van collageen en elastine en bevorderen de celvernieuwing. De huid wordt in de diepte hersteld, waardoor rimpels verminderen. Meer informatie over deze lijn vindt u hier.

Institut Esthederm product informatieDe Anti-aging producten bestrijden de verouderingssymptomen van de huid. De huidcellen worden gestimuleerd en getraind, om zo zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid te behouden.

 

 

 

Institut Esthederm product informatie

De White System producten heeft alle producten voor uw gezicht en handen voor de behandeling van pigmentvlekken.

 

 

 

 

Institut Esthederm product informatie

Institut Esthederm product informatie

De lichaamsproducten van Institut Esthederm stimuleren en trainen de cellen, zodat de huid zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid kan behouden. Deze aanpak garandeert een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absolute tevredenheid.

 

 

Institut Esthederm product informatie

Institut Esthederm product informatie

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk