Nieuws

sep 21st

Gratis mini reinigings milk of lotion bij aankoop vanaf €45,- aan producten

Posted by with No Comments

Gratis mini reinigings milk of lotion bij aankoop vanaf €45,- aan productenGratis mini reinigings milk of lotion 50ml bij aankoop vanaf €45,- aan producten van Institut Esthederm

Dit is een reinigingsmilk voor de vochtarme droge huid die de natuurlijke beschermlaag weer in balans brengt. Een reinigende en hydraterende verzorging. Geeft de huid vanaf de reiniging comfort en behoudt het optimale vochtgehalte.

De reinigende producten houden de natuurlijke beschermlaag intact. Het vuil en de slechte bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans raakt worden verwijderd. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora.

Gebruik: Elke ochtend en avond aanbrengen direct op de huid inmasseren en afspoelen met water. Geschikt voor elke huid, en vooral voor de gedehydrateerde huid.

Gratis mini reinigings milk of lotion 50ml

De huid is een ecosysteem! De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar perfect in evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Lait Démaquillant Hydra-RessourçantAls enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire zoals in Lait Démaquillant Hydra-Ressourçant is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil! Wilt u een gezichtsbehandeling voor uw droge trekkerige huid klik hier.

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen met de Lait Démaquillant Hydra-Ressourçant !

Reinigingsproducten 

De reinigingsproducten van Institut Esthederm zoals Lait Démaquillant Hydra-Ressourçant houden de natuurlijke beschermlaag van de huid intact. Uw huid wordt op een uiterst zachte wijze gereinigd. De goede bacteriën van de huid worden gestimuleerd tot het aanmaken van meer goede bacteriën.  Alle reinigingsproducten herstellen de natuurlijke beschermlaag van de huid.

 

Terug naar boven

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk